Kortterminal og betalingsterminal fra Paybox

Mange valg

Tidligere var valget om betalingsterminaler og kortterminaler enkelt, da var det kun Nets og Verifone som begge leverte den trygge men ofte dyre BankAxept løsningen. Nå er markedet helt snudd opp ned, med nye og mindre aktører som har ofret BankAxept for rimeligere løsninger. Med det nye myldre av forskjellige aktører som tilbyr betalingsterminaler så er det blitt vanskeligere enn noen gang å velge riktig. Bekymre deg ikke, vi er her for å hjelpe deg.

Seksjoner av artikkelen

Betalingsterminal leverandører

Leverandører

Betalingsterminal leie-eller-kjøpe

Leie eller kjøpe

Betalingsterminal priser

Den rimeligste

Betalingsterminal serviceordinger

Serviceordninger


Våre kortterminaler og betalingsterminaler

IPP 350 Betalingsterminal Nets eller Bambora

IPP 350 Terminal

Stasjonær terminal for mellomstore og store bedrifter.

Levert med Bambora/ Nets

299kr per måned i leie, 0% i trans gebyr for BankAxept og 1.75% for øverige.

Mer info

Nets ISMP trådløs terminal

Nets ISMP Trådløs Terminal

Mobil terminal for mellomstore og store bedrifter.

Levert med Nets

449kr per måned i leie, 0% i trans gebyr for BankAxept og 1.75% for øverige.

Mer info

Leverandører av betalingsterminaler

Det er mange leverandører av stasjonære og mobile betalingsterminaler, så spørsmålet er hvilken er den rette for meg?

De tradisjonelle leverandørene av betalingsterminaler som Nets og Verifone er ofte sett på som de trygge alternativene for mellomstore og store bedrift. Selv om det utvilsomt var fakta for bare noen år siden, så er ikke det nødvendigvis selvsagt i år 2019.

Nets kortterminal-leverandør

Hvis terminalbransjen var boksing, så ville Nets vært Khabib eller Gregor i tungvekt-klassen. Nets har vært i bransjen en stund, og hadde sammen med Verifone i en lang stund tilnærmet monopol på betalingsterminaler. Med så mange konkurrenter har Nets måtte være kreative og konkurransedyktige for å ikke miste mer av markedsandelen sin. La oss se hvordan de ligger an.

Nets Bankterminal, en meget god betalingsterminal og kortterminal
Vår Nets ISMP Trådløs Terminal

Nets har samarbeidsavtale med Nordea og BankAxept, dette gjør at de kan tilby mange tjenester som de andre aktørene bare kan drømme om. En ting som de kan tilby er reserveløsning.

En reserveløsning er som regel veldig praktisk for en bedriftseier. Dette tillater deg å ta imot betalinger til og med hvis internettet skulle gå, pengene vil da bli trukket når terminalen kommer opp på nett igjen. Betalingsterminaler som har integrasjon med BankAxept kan tilby dette. Legg merke til at det er ingen garanti for at utenlandske kort, eller bankkort uten BankAxept vil kunne bruke reserveløsning.

Videre så kan Nets tilby veldig gunstige priser for BankAxept transaksjoner. Ofte så tar de ingen prosent per transaksjon, men heller 0.24 kr per betaling som gjøres med BankAxept. Det koster ogsp 150 kr per måned for BankAxept avtale. Legg merke til at prisene kun gjelder for debetkort. Ved kredittkorttransaksjoner så kommer et transaksjonsgebyr på 1.75% av betalingssummen.

Til tross for at Nets ikke har en sterk internasjonal tilstedeværelse, men heller har satset på å selge sine betalingsterminaler i Nord-Europa, altså Norden + Baltikum, så har de klart å få til gode avtaler med store internasjonale kortleverandører. Så hvis din bedrift har mange turister, så kan du være trygg på at du ikke mister potensiell inntekt fra utenlandske bankkort.

Nets sine betalingsterminaler støtter blant annet Discover, Diners Club, JCB, Union Pay og American Express.

Verifone

Verifone har holdt det gående siden 1981, og kan skryte av å ha levert over 25 millioner betalingsterminaler i mer enn 150 land. De leverer blant annet de stasjonære betalingsterminalene Yomani XR og VX820 som har blitt svært populære.

Verifone er ikke kjent for å være veldige transparente med priser på sine betalingsterminaler, da de har en forretningsmodell som i stor grad revolverer rundt å forhandle priser med hver kunde. Så hvis du har en stor bedrift med mange daglige bankkort transaksjoner, så er det en stor sjanse for at du kan få svært konkurransedyktige priser.

Verifone tilbyr også reserveløsninger når nettet er nede. Som Nets så tilbyr Verifone en BankAxept avtale på 150 kr per måned, med 0.24 kr per transaksjon, uten en prosent per transaksjon for debetkort. Pris for kredittkorttransaksjoner ligger på rundt 1.25%, men dette vil variere kraftig, alt ettersom hvor lukrativ de vil anse deg som kunde.

En fordel med Verifone er at siden de er tilstede på svært mange markeder, så har de sikret seg gode avtaler for diverse kortleverandører til sine betalingsterminaler. I tillegg til Visa og Mastercard, så kan man også sikre seg aksept for internasjonale kort som Union Pay, JCB, Diners Club og American Express. Støtte for disse kortene på sine betalingsterminaler, kan være svært lukrativt hvis du har mange internasjonale kunder.

Utfordrerne innenfor betalingsterminalbransjen

Bambora kortterminal

Bambora er en ny utfordrer på betalingsterminaler i det Norske markedet. De har satset på å levere kvalitetsbetalingsterminaler fra det kjent varemerket Ingenico, som forøvrig også Nets bruker. Bambora har dessverre ikke like stor aksept for internasjonale kortleverandører. Men de kan ihvertfall tilby gode betalingsløsninger for Visa/ Mastercard med den faste BankAxept ordningen.

Bambora Nets, en meget god betalingsterminal og kortterminal
Vår IPP 350 Betalingsterminal , som kan leveres med Nets eller Bambora

Så med andre ord, det blir 0.24 kr per BankAxept transaksjon, pluss 150 kr per måned. Samt 1.75% hver gang noen betaler med kredittkort på betalingsterminalen.

iZettle kortterminal

iZettle har en egen modell, og var en av de første som klarte å slå igjennom med mobile terminaler som via bluetooth eller wifi er koblet opp mot en smarttelefon eller et nettbrett.

iZettle sine betalingsterminaler er gode alternativer for nyoppstartede bedrifter som ikke takler dyr leie eller store engangsinvesteringer for kjøp av betalingsterminaler. Med terminaler som selges fra bare rundt 800 kr, uten månedlige avgifter og bindingstid, så har iZettle nærmest blitt en standard for uavhengig kaffebarer og små mobile bedrifter.

iZettle sine rimelige chip og pin betalingsterminaler støtter Amex, Union Pay, JCB, Diners og selvfølgelig Visa og Mastercard. Med en iZettle kan du også ta imot kontaktløs betaling med Apple Pay.

Haken med iZettle må isåfall bli transaksjonsgebyrene. De tar 1.75% av betalingssummen i transaksjonsgebyrer.

Yourpay Betalingsterminal og kortterminal

Vi i PayBox, er stolte av å kunne tilby flotte og kjempe rimelige kvalitetsterminaler fra danske Yourpay. Dette selskapet er ypperlig leverandør av betalingsterminaler til små og mellomstore bedrifter med omsetning opp mot 700’000 kroner.

Yourpay terminal, en meget god betalingsterminal og kortterminal
Vår Yourpay terminal

Med sine flotte og moderne betalingsterminaler, kan kunder selvfølgelig betale kontaktløst. Apple Pay er også støttet. Betalingsterminaler og kortterminal fra Yourpay kan integreres med kassaapparater via Bluetooth eller WiFi.

Denne betalingsterminalen kan settes opp mot en iPad eller iPhone, og vi er stolte av å kunne låne deg denne betalingsterminalen helt gratis! Med en konkurransedyktig transaksjonsgebyr på bare 1.75% per transaksjon, være seg Visa eller Mastercard, så er vi klare til å tilby iZettle tøff konkurranse.

Lommebok med bankkort, visa, mastercard, amex

Leie eller kjøp av betalingsterminal

Dette er en stor og viktig problemstilling for mange nye bedrifter. Et godt tips, kan være at hvis du er nyoppstartet og har begrenset med kapital, så kan det være fortrinnsmessig å leie en betalingsterminal. Ved leie av betalingsterminal, så er man sikret en forutsigbar regning per måned innenfor bindingstiden. Dette vil gi deg rom til å manøvrere.

Ofte så er serviceavtale, programvarelisens og andre månedlige utgifter bakt inn i prisen. Dette gjør at det ofte er mer praktisk og økonomisk for små og mellomstore bedrifter å leie en kortterminal.

Med Yourpay kortterminal så kan du komme deg opp på nett i løp av kort tid, uten noen investering da vi leier denne ut gratis. Dette vil gjøre det veldig lite risikabelt for deg som bedriftseier av en ny-oppstartet bedrift.

Slit og bruk med kortterminaler

Et annet problem for betalingsterminal-brukere, er at en betalingsterminal ikke alltid har veldig lang levetid. For eksempel, en bar sine betalingsterminaler varer som ofte ikke så lenge, da de blir håndtert av mange berusede personer som har en tendens til å miste eller søle på terminalene.

Med en god leieavtale, så kan du sørge for erstatningsterminaler ved skade og slitasje som er dekket av avtalen deres.

Utdatert, og ny betalingsterminal-teknologi

Et annet argument for å leie betalingsterminal eller kortterminal, er at det ofte kommer nye teknologier og betalingsløsninger. Ved å leie, så kan du oftere bytte ut deres betalingsterminaler, for å forsikre deg om at dere ligger et steg foran med tanke på sikkerhet- og betalingsteknologi. Et konkret eksempel er kontaktløs betaling, og Google/ Apple Pay.

beste betalingsterminalen for sparegrisen
Leie eller å kjøpe betalingsterminal? Og hva er best for sparegrisen?

Den rimeligste varianten.

Det er vanskelig å avgjøre konkret hvilken variant av kortterminaler som er rimeligst for din bedrift. Under så sammenligner vi leiepris av betalingsterminalene som vi tilbyr. Vi sammenligner terminalene med antall transaksjoner, så kan du se hva som passer best for din bedrift, med tanke på hvor mange transaksjoner dere håndterer.

Operatør Leiepris per mnd Pris per trans Kostnad 500 trans x 250kr Kostnad 10’000 trans x 250kr
Yourpay mobilt 0 kr 1.75% 2187.5 kr 43750 kr
Nets Eller Bambora Stasjonært 299 kr 0.24 kr BankAxept/ (Nets) 1.75% andre 120 kr BankAxept
2187.5 kr MasterCard
2400 kr BankAxept
43750 kr MasterCard
Nets mobilt 449 kr 0.24 kr BankAxept/ 1.75% andre 120 kr BankAxept
2187.5 kr MasterCard
2400 kr BankAxept
43750 kr MasterCard

Serviceordninger for betalingsterminaler

service betalingsterminal, hvilken serviceordning er best for betalingsterminal og kortterminal
Hvilken betalingsterminal bør man velge fra et serviceordingsperspektiv?

Noe av kanskje det viktigste for en bedriftseier som leter etter en betalingsterminal, er en god serviceordning. Nesten alle kunder i dag betaler kontantløst, så når bankterminalen svikter, så kan man i verste fall tape potensiell inntekt.

Nets kortterminal serviceordning

Nets er kjent for sin flotte service, dette har gjort Nets til nærmest en standard i mange norske bedrifter som bruker betalingsterminaler. Nets kan gi deg en god sikkerhet som mange andre betalingsterminal-aktører bare kan drømme om.

Med Nets så kan du hvile trygt, vel vitende om at hvis noe går galt med deres betalingsterminaler, så vil dere få hjelpen dere trenger. Nets er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Med gode avtaler hos Nordea og BankAxept, så kan Nets også tilby deg betaling med reserveløsning. Dette gjør av betalingsterminalene deres kan ta imot betalinger, selv når internettet svikter. Betalingene blir da lagret på terminalene, og gjennomført når de er tilbake online.

Bambora kortterminal serviceordning

Bambora sin bruker-support er åpen 6 dager i uken. På ukedager så tilbyr de service til sine betalingsterminaler fra 09:00 til 20:00. På lørdager så opererer de fra 10:00 til 14:00 Bambora tilbyr deg også bytteservice og en ny terminal innen 24 timer.

Vår betalingsterminal serviceordning

Ved leie av en Mobil eller Stasjonær kortterminal fra Bambora og Nets hos oss, så kan vi tilby deg 24 timer telefon support.

Våre anbefalinger

Yourpay betalingsterminal

Yourpay Terminal

Denne mobile terminalen passer perfekt for en nyoppstartet bedrift.

Levert med Yourpay

Fra 0kr per måned i leie, og 1.75% i trans gebyr

Mer info

IPP 350 Betalingsterminal Nets eller Bambora

IPP 350 Terminal

Stasjonær terminal for mellomstore og store bedrifter.

Levert med Bambora/ Nets

299kr per måned i leie, 0% i trans gebyr for BankAxept og 1.75% for øverige.

Mer info

Nets ISMP trådløs terminal

Nets ISMP Trådløs Terminal

Mobil terminal for mellomstore og store bedrifter.

Levert med Nets

449kr per måned i leie, 0% i trans gebyr for BankAxept og 1.75% for øverige.

Mer info
Hvis du lurer på noe angående våre priser, tjenester eller betalingsterminaler ta gjerne kontakt med oss på telefon. Vårt telefonnummer er tilgjengelig på toppen av denne siden.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

2 thoughts on “Kortterminal og betalingsterminal fra Paybox

  1. Pingback: Hvilket kassaapparat passer best til min bedrift? Paybox hjelper deg. - Paybox hjelper deg til å velge riktig

  2. Pingback: Ser du etter et enkelt kassaapparat? - Paybox Hjelper deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *