Billig kassaapparat. Gode og godkjente POS systemer fra bare 295 kr!

Billig kassapparat, kassaapparat til en billig penge, rimelig kassaapparat, kassesystem, kassesystem, kasseaapparat, butikkdata, pos system, pos

Når man skal legge om, eller starte en ny bedrift så er det viktig å ha et billig kassaapparat. Vi i Paybox har troen på gründerere og bedriftsoppstartere i hele landet vårt! Få ting har en mer positiv påvirkning og effekt på Norges sysselsetting og økonomi enn å stimulere til oppstart av nye bedrifter.

Vi i Paybox ønsker å gjøre vårt til å hjelpe gründere til å komme i gang med sin nye bedrift. Grunnet dagens lovgiving, spesielt med tanke på kassasystemloven og bokføringsloven så er det svært vanskelig, hvis ikke umulig å drive en bedrift som driver salg og håndterer kontanter uten å ha et kassaapparat.

Hvis man attpåtil har et stramt budsjett og ikke verdens av kapital og ta av så kan et POS system bli en betydelig utgiftspost. Derfor tilbyr vi i Paybox et fenomenalt pakketilbud som er rettet mot blant annet mindre og nystartede bedrifter.

Dette pakketilbud har vi valgt å kalle Paybox light. I Paybox light så får du tilgang til et supert og et svært brukervennlig kassasystem-programvare med avansert funksjonalitet. Det medfølger også en betalingsterminal som kan kobles og integreres opp mot ditt nettbrett eller mobiltelefon.

Alt du trenger er en mobiltelefon eller et nettbrett, så er du i gang og er klar til å kunne ekspedere kunder.

,kassasystemer, Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem,kassasystem, betalingsterminal, kortterminal
Paybox Light 295,- / mnd
Shopbox kobles enkelt opp mot din Ipad  
Til ditt nettbrett eller telefon leverer vi Shopbox Light, trådløs integrert skuff og skriver. Betalingsterminalen Yourpay er inkludert. Paybox Light:-inkl. Paybox programvare-inkl. backoffice via nettleser (Skyen)-inkl. trådløs betalingstermial (Integrert med Paybox)

Hvorfor velge oss?

Det er mange gode grunner til å velge Paybox som leverandør av kassasystemer og betalingsterminaler. Den første grunnen er at vi har mange års erfaring i bransjen. Våre ansatte har jobbet med å levere billige kassaapparater med gode serviceordninger og høy kvalitet i mange år.

Dette har gjort at vi har opparbeidet oss kunnskap og fått en god innsikt i hva næringsdrivende trenger av funksjonalitet og utforming når det komme til kassaapparater og kortterminaler. Istedenfor å velge et selskap som ikke forstår seg på dine behov, så kan du velge en kassaapparat-leverandør med mange års erfaring i bransjen som alltid vil være på din side! Hvis dette er noe du ønsker, så oppfyller vi alle disse kriteriene.

En annen god grunn til å velge oss er selvfølgelig fordi vi har billige kassaapparater. For å oppnå noen av markedets mest konkurransedyktige priser så ligger vi aldri på latsiden. Vi oppdaterer oss stadig på teknologiske nyvinninger. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder svært moderne, gode og billige kassaapparater som vil kunne være en ressurs for din bedrift i mange år fremover.

Vi kutter også alltid på unødvendige kostnader. Blant annet så har vi valgt å legge våre kontorer i Ski rett ved motorveien E18. Dette gjør at vi kan få like flotte kontorer som vi hadde oppnådd i sentrum av Oslo, til en brøkdel av prisen! Denne besparelsen kan vi blant annet bruke til å presse ned prisene på kassaapparater. Det er derfor det er vi som har billige kassaapparater av høy kvalitet som mange av våre konkurrenter bare kan drømme om å kunne tilby til den samme konkurransedyktige prisen.

Våre andre modeller – for ekstra kresne næringsdrivende

Vårt pakketilbud Paybox Light er et svært godt alternativ for nystartede bedrifter. Men kanskje du har en bedrift som allerede har et ganske stort kundegrunnlag og som trenger noe med ekstra høy ytelse? Isåfall har vi akkurat det du trenger.

Posbank, kassaapparat, kassasystem, kassesystem, kasseapparat, pos system, billig kassaapparat, billig kassasystem, billig kassesystem, billig kasseapparat, billig pos system

Paybox Utstyrspakke – Modellen for mellomstore bedrifter

Dette flotte pakketilbudet inneholder svært mange gode funksjonaliteter og har en veldig smart utforming. Med Paybox utstyrspakke så får du et billig kassaapparat, kvitteringsprinter, pengeskuff og en betalingsterminal. Alt dette for bare 595 kr per måned!

Dette billige kassaapparatet er svært smart utformet. Her får du tre i en! Innebygd i selve kassasystemet så er det en pengeskuff og en kvitteringsprinter. Dette gjør at du kan oppnå en ren og pen profil på ditt POS, uten at det går utover din evne til å ekspedere kunder.

Istedenfor å ha et rotete oppsett med en ekstern pengeskuff og kvitteringsprinter, så trenger du kun dette billige kassaapparatet.

Posbank, kassaapparat, kassasystem, kassesystem, kasseapparat, pos system, billig kassaapparat, billig kassasystem, billig kassesystem, billig kasseapparat, billig pos system

Paybox Power – Kassaapparat for ambisiøse næringsdrivende

Dette kassaapparatet-pakketilbudet er kanskje ikke fullt så billig som de to andre, men til gjengjeld så vil dette beistet av et kassaapparat kunne håndtere en stor pågang av kunder. Dette er et virkelig kraftig kassaapparat som vil kunne dekke alle dine behov til ytelse.

Ikke bare er dette kassaapparatet svært kraftig, men det er også estetisk pent og har en svært ren fremtoning. Det vil kunne passe inn i enhver bedrift.

I dette komplette butikkdata-pakketilbudet så medfølger det betalingsterminal, kassesystem, kvitteringsprinter, pengeskuff og en strekkodescanner. Paybox Power kan også utformes til å dekke alle behovene til din bedrift.

Kassaapparatet kan integreres opp mot annen maskinvare som betalingsterminaler, touchskjermer, kvitteringsprintere, kjøkkenskjerm og en nettbutikk. Vi hjelper deg såklart med dette hvis du har behov for ekstra utforming av ditt nye POS system.

Paybox Power kan du få for bare 795 kr per måned.

Våre billige kassaapparater er smekkfullt med funksjonalitet!

I tillegg til alt som er blitt nevnt tidligere, så kan såklart våre kassesystemer integreres opp mot forskjellig maskinvare som kvitteringsprinter og betalingsterminal. Dette gjør at ditt billige kassaapparat automatisk kan sende prisen til betalingsterminalen ved oppgjør. Når varen er betalt, så vil det automatisk printes ut en kvittering. Dette gjør at du sparer verdifull tid.

Til alle våre kassasystemer så medfølger det også tilgang til et kraftig backoffice-løsning. Med backoffice fra Paybox så får du full tilgang og innsikt i din bedrift, selv uten å fysisk være tilstede i bedriften.

Dette gjør at du trygt kan dra på ferie eller på hytten, uten å være redd for å tape innsikt i hva som skjer hos din bedrift. I backoffice-løsningen vår så får du tilgang til ditt eget administrasjonspanel. Her får du oversikt over hva som selges, hvor som selges, og når det selges. Dette gjør at du får verdifull innsikt i din bedrift, som du kan bruke til planlegging.

Hvis det er noe du lurer på, så er det selvfølgelig bare å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne! Trykk på chatteboblen eller ring oss på 45907300. Vi gleder oss til å høre fra deg. Med vennlig hilsen alle oss i Paybox.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *