Ser du etter et enkelt kassaapparat?

Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem,kassasystem

Er du på utkikk etter et enkelt kassapparat? Vi i PayBox kan hjelpe deg! Mest sannsynlig så er du som så mange andre flittige bedriftseiere der ute flink, dyktig og har stålpeiling på det du driver med. Samtidig så er det noe som holder deg nede, og hindrer deg fra å nå ditt og din bedrifts fulle potensiale. For mange så er det tekniske løsninger. Det man trenger er et kassaapparat som alltid er pålitelig, enkel i bruk, rask og kjapp.

Med et kassaapparat som du kan stole på, og som du vet alltid fungerer som det skal og som er alltid er klar til å betjene kunder så kan ingenting stoppe det og din bedrift fra og nå sitt potensiale. Vi nettopp her for å hjelpe deg med å løse tekniske problemer knyttet til betalingsløsninger og kassaapparat en gang for alle!

Teknisk avansert, men brukervennelig

Ingen er villige til å gi avkall på kvalitet eller ytelse for at noe skal være brukervennlig ellers i livet, så hvorfor gjøre det samme når det kommer til å velge et enkelt kassapparat? Våre enkle kassaapparater er enkle å bruke med logiske funksjoner, har et intuitivt grensesnitt og gjør det raskt å ekspedere kunder. 

Alle de gode egenskapene som er nevnt over er egenskaper som mange hadde vært villige til å gi avkall på kvalitet og ytelse for å oppnå. Med PayBox så trenger du ikke å velge! Våre enkle kassaapparater er raske, kraftige og smekkfulle med ny teknologi, og nye løsninger. Dette gjør at du får bruke ditt kassaapparat fullt ut, enten du er svært datakyndig, eller ikke engang vet hva backspace betyr.

kanskje er du ikke den mest datakyndige men ønsker et enkelt kassaapparat. Da trenger du ikke lengre å ofre viktig funksjonalitet som er essensiell for og kunne drive en velsmurt butikkvirksomhet. Med oss får du funksjonalitet som tidligere kun har vært forbeholdt de mest teknisk kyndige. Et enkelt kassaapparat, men med avansert funksjonalitet som du lett kan bruke! Det er det du får med PayBox.

Med avansert funksjonalitet så menes det ikke i denne forstand at det er avansert å bruke. Men at den vil kunne gjøre avanserte kalkulasjoner og hjelpe deg med den daglige driften av bedriften din. Avansert funksjonalitet som vi har innebygd i vår enkle kassaapparat inkluderer blant annet et kjempeflott administrasjonspanel med et lett brukergrensesnitt. Med dette administrasjonspanelet så kan du enkelt gå inn på en nettportal på hvilken som helst internett-tilkoblede enhet for å få full oversikt over hvordan din bedrift gjør det. Dette gjør at du kan følge med på salg og drift av din bedrift, selv uten å være fysisk til stede i bedriften.

Et enkelt kassaapparat som alle kan bruke!

Hvis du velger PayBox så kan du være sikker på at du vil få tilgang til et enkelt enkelt kassaapparat. Vi synes ikke at man skal måtte være en rakettforsker for å kunne bruke kassesystemer. Alle våre enkle kassaapparater medfølger lette og logiske brukermanualer som beskriver funksjonalitetene og hvordan man utfører operasjoner på kassaapparatet.

Som om det ikke er nok, så kan vi inngå flotte serviceavtaler som gjør at du kan være trygg på å få hjelp når du trenger det! Vårt POS System følger også selvfølelige kassasystemloven. Du kan lese mer om loven her.

Vårt enkelt kassaapparat kan enkelt brukes i alle slags næringsvirksomheter. I en travel atmosfære så vil et enkelt kassaapparat kunne være svært gunstig. Det kan hjelpe dere med å kunne betjene flere kunder på kortere tid. Se for deg for eksempel at du driver en travel bar, eller butikk.

Med denne funksjonaliteten på ditt enkle kassaapparat så kan du lett se hvilke produkter som er mest populære, og gjøre at de blir fremhevet. I en bar så er det ofte et par gjengangere som ofte blir kjøpt, som en gin & tonic, 0.6 med øl eller kanskje en bar snack. 

Med vårt enkelte kassaapparat så kan du lett som en lek legge til knappene som du ønsker. Dette gjør at du får et enkelt dynamisk kassaapparat som kan endres etter kundene sine behov og handelsadferd.

Kassaapparat for din næringsvirksomhet

Barproblemstillingen som enkelt kan løses med et enkelt kassaapparat er ikke nødvendigvis en problemstilling som alle kjenner seg igjen i. Det er nettopp fordi forskjellige næringsvirksomheter stiller forskjellige behov til et enkelt kassaapparat. Hvis du driver en butikk for eksempel så er det kanskje ikke så viktig å kunne legge til hurtigtaster for enkelte varer. Du har jo tross alt en barcodescanner som gjenkjenner varen.

En funksjonalitet som dermed kan være svært gunstig for et enkelt kassaapparat er en varelagertellingfunksjon. En varelagertellingfunksjon er en kjempe flott funksjonalitet som vi har valgt å inkludere i vårt enkle kassaapparat. Denne funksjonaliteten vil kunne holde orden i sakene for deg. 

Funksjonen vil kunne telle hvor mange varer du har inne til enhver tid. Hvis noen kjøper en vare så vil varelageret bli oppdatert deretter. Med en varelagertellingfunksjon, så vil du ved vareopptelling raskt kunne finne ut om det er noe som ikke stemmer. Hvis nummerene ikke stemmer overens så vet du at det kanskje forekommer tyveri, eller at varer på annet vis forsvinner. Dette gjør det lett for deg å kunne kartlegge problemet. Når det er kartlagt, så kan du iverksette målrettede løsninger. Alt dette takket være et enkelt kassaapparat.

Vårt enkelt kassaapparat har også mange andre supre funksjonaliteter som vil hjelpe din bedrift uavhengig av hvilken næringsvirksomhet du driver. Ta kontakt med oss i dag, eller se vårt enkelt kassaapparat her for mer informasjon. Vi gjør også mer enn kun kassesystem, vi har også flotte betalingsterminaler.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *