Kassaapparat i Oslo fra 295/mnd. Levering til Oslo inkludert!

Ser du etter et kassaapparat i Oslo? Vi i PayBox er bare et stenkast unna byens stress og mas. Perfekt plassert rett ved motorveien, rett etter Tusenfryd og ved siden av innkjørselen til Ski. Fra operahuset til våre kontorer tar det mindre enn 30 minutter med bil! For de som er miljøbevisste så tar det ikke så mye lengre med tog eller buss.

kassaapparat oslo, kassaapparat, oslo, illustrasjonsbilde

Denne tilstedeværelsen gjør at vi blant annet kan spare på å ikke leie dyre lokaler i sentrum av Oslo. Denne besparelsen kan vi bruke for å presse ned prisene på våre kassaapparater. Det er derfor at vi kan tilby moderne kassaapparater fra bare 295 kroner per måned!

Hvis du trenger et kassaapparat i Oslo, så er vi klare til å hjelpe deg! Våre ansatte har sammenlagt mange år erfaring i kassaapparat-bransjen. Dette gjør at vi kan hjelpe deg med å finne ut akkurat hvilket kassaapparat som vil passe for din bedrift og din bedrifts behov.

Hvorfor velge kassaapparat fra oss

Det er mange gode grunner for en bedrift i Oslo til å velge et kassaapparat fra nettopp oss. Blant annet så har vi mange år i bransjen og vise til. Til tross for vår lange erfaring så er vi stadig i utvikling. Vi følger bransjens utvikling noe som gjør at vi kan tilby nye og flotte kassaapparater som oppfyller alle bransjemessige og lovlige krav.

En annen grunn til at en Oslo-bedrift bør velge et kassaapparat fra oss er vår gode konkurransedyktige pris. Det er ikke mange som kan vise til like gode priser som vi kan, ihvertfall ikke uten at det går ut over kvaliteten.

Vi synes det ikke er godt nok å kun levere flotte kassaapparater til svært konkurransedyktige priser. Derfor tilbyr vi i tillegg til kassasystemer, nye og flotte betalingsterminaler og butikkdata med integrert nettbutikk!

Når det kommer til betalingsterminaler så kan vi tilby svært gunstige og konkurransedyktige transaksjonsgebyrer og rimelig leie av kortterminal. Faktisk så er det inkludert i våre POS system-pakker. Pakketilbudet til 295 som er nevnt over inkluderer faktisk leie av en kortterminal.

Våre modeller

For å holde det enkelt og oversiktlig for våre kunder i Oslo, så har vi valgt å fokusere på tre flotte pakketilbud som inkluderer betalingsterminal, kassaapparat og annen nødvendig maskinvare.

Vi har inndelt våre kassaapparater inklusiv kortterminal i tre kategorier. Disse forskjellige tilbudene skal være tilstrekkelig for de aller fleste bedrifters behov, uavhengig om de nyoppstartede med en trang økonomi, eller viderekommen med stor pågang av kunder.


,kassasystemer, Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem,kassasystem, betalingsterminal, kortterminal
Paybox Light295,- / mnd
Perfekt for nyoppstartede eller mobile bedrifter!
Paybox Light  Til ditt nettbrett eller telefon leverer vi Shopbox Light, trådløs integrert skuff og skriver. Betalingsterminalen Yourpay er inkludert. Paybox Light:-inkl. Paybox programvare-inkl. backoffice via nettleser (Skyen)-inkl. trådløs betalingstermial (Integrert med Paybox)
,kassasystemer, Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem,kassasystem, betalingsterminal, kortterminal
Paybox Utstyrspakke595,- / mnd
Komplett Ipad kassasystem (Alt inkludert)
Paybox – Utstyrspakke Paybox leveres med komplett utstyrspakke inkl. iPad, skuff, skriver, stativ til iPad og terminal. Paybox med alt utstyr:-inkl. Paybox programvare til data, nettbrett og mobil.-inkl. backoffice via nettleser (Skyen)-inkl. trådløs betalingstermial.
,kassasystemer, Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem,kassasystem, betalingsterminal, kortterminal
Paybox Power795,- / mnd
For deg som trenger ekstra funksjonalitet!
15″ Paybox komplett kassasystem Backoffice leveres alltid med full styring i skyen. Ønskes mer funksjonalitet og flere integrasjoner, kan Paybox Power tilpasses og oppgraderes til en totalløsning skreddersydd for din bransje og dine behov.

Som du kan se over, så har vi noe for enhver!

Paybox light kassaapparat

Paybox light er optimal for nyoppstartede bedrifter med en trang økonomi. Vi vet at når man er i oppstartsfasen, så teller hver krone. Det er nettopp derfor vi har utviklet et flott kassaapparat-pakketilbud som skal kunne dekke behovene til en ny bedrift med en trang økonomi.

I denne pakken så tilbyr vi deg programvare som du kan laste ned til ditt nettbrett eller telefon. I tillegg så vil det medfølge en betalingsterminal som er koblet opp mot nettbrettet/ telefonen.

Dette pakketilbud tilbyr deg en flott mobil betalingsterminal og kassaapparat-maskinvare. Dette gjør at du lett kan betjene kunder på farten eller i dine lokaler. Hvis din bedrift er mobil, og du driver med sesongbasert salg, eller selger fra et kjøretøy så kan dette pakketilbudet være optimalt for deg. Du kan ta det med deg hvorhen du måtte ønske! Koble deg til 4G nettet eller WiFi, og du er klar til å betjene kunder. Betalingsterminal kan kobles til med Bluetooth.

Paybox Utstyrspakke

I dette pakketilbudet så medfølger det et stasjonært kassaapparat. Dette er perfekt for deg som driver en næringsvirksomhet fra et fast lokale. For å gjøre det lett for deg så får du 3 i 1 i dette flotte kassaapparat. En betalingsskuff, kvitteringsprinter og kassaapparat i et “apparat”. 

Dette vil være alt en mellomstor bedrift i Oslo vil kunne trenge for å effektivt kunne betjene kunder. Som i Paybox light så medfølger det selvfølgelig en betalingsterminal som kan integreres opp mot ditt kassaapparat. Dette kan kobles til med Bluetooth. Vi kan også levere kortterminal som kan kobles til med en nettverkskabel.

Paybox Power kassaapparat

Dette er kassaapparat for deg som ikke tar lett på ytelse! Med dette pakketilbudet så vil du få tilgang til et estetisk vakkert kassaapparat og en ekstern pengeskuff, strekkodeleser og kvitteringsprinter. Med denne så er du klar for alt!

Ved kjøp av Paybox Power of Paybox Utstyrspakke så vil du også få tilgang til Paybox maskinvare til data, nettbrett og mobil. Dette gjør det mulig å ha flere enheter hvor det kan taes bestillinger.

Dette passer ypperlig hos en stor restaurant eller butikk. Med dette så blir det mulig å for eksempel ha mange touchskjermer som samarbeider. På hver touchskjerm så kan det gjøres bestillinger som blir samkjørt med hverandre.

Vi følger loven!

Paybox tar ikke lett på loven. Vi og alle våre kassaapparater følger selvfølgelig kassasystemloven. Vi tilbyr såklart kun godkjente kassaapparater. Med oss så kan du være sikker på at du ikke vil motta en uønskelig overraskelse fra Skatteetaten grunnet mangel ved kassaapparatet.

Godt utvalg av funksjonaliteter i våre kassaapparater

Våre kassaapparater som leveres til Oslo og omegn er proppfulle av flotte funksjonaliteter. Blant annet så tilbyr vi sømløs integrasjon mellom forskjellig maskinvare som betalingsterminal, kassaapparat, kjøkkenskjerm og andre touchskjermer.

backoffice, paybox backoffice
Med Paybox så kan du hold deg oppdatert på din bedrift fra hjemmets komfort. Logg deg inn i Backoffice for å se hvordan det står til med din bedrift.

Videre så tilbyr vi også integrasjon mot nettbutikk og backoffice. Med backoffice fra Paybox så får du innloggingsinformasjon til en nettportal hvor du kan gå inn for å overvåke og administrere din bedrift. Her kan du se hvor mye som selges, hvem som selger hva og hva som selges til hvilken tid.

Hvis du ser etter kassaapparat i Oslo så står vi i Paybox parate til å hjelpe deg! Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på. Du kan klikke på det oransje chat-symbolet i høyre hjørne for å komme i gang.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *