Kassasystemer fra PayBox. Hvilken passer til min bedrift?

Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem,kassasystem

I disse moderne tider så er det er hav av kassasystemer å velge blant. Internettet har gjort det svært lett for forskjellige aktører av kassesystemer å komme til. Spørsmålet er om det har gjort det bedre for deg som kunde, noen kan bli forvirret i mylderet av tilbud, og kan ha vansker med å finne systemet som passer akkurat for vedkommende sine behov.

Derfor har vi i PayBox gjort det enkelt for deg som enten har en nyoppstartet bedrift eller er viderekommen og ønsker nye kassasystemer. Vi i PayBox har valgt å satse på tre pakketilbud som inkluderer alt man trenger for å komme i gang. Pakketilbudene varierer etter størrelsesmessige behov fra bedriften sin side, men en fellesnevner for alle kassasystem-pakkene våres er at de inkluderer et fullverdig POS-System og en betalingsterminal.

Hva sier kassasystemloven?

Lov om krav til kassasystem, også folkelig kalt kassasystemloven ble ikrafttrådt den første januar i 2017. Loven definerer hvilke rettslige krav som stilles til kassasystemer for at de skal bli godkjente av statlige kontrollorganer. Det er mange krav som blir stilt, og loven i sin helhet kan du lese her. Videre så ble det også gjort endringer i bokføringsloven som ble trådt i kraft i januar 2019. 

De viktigste punktene i de to lovene er: at alle kunder må kunne tilbys en kvittering etter hver transaksjon. Og at kassasystemer må kunne kontinuerlig registrere salg når de blir gjort. Det tredje punktet som er viktig å merke seg er at alle kassasystemer må kunne produsere de to salgsrapportene, X og Z rapporter.

Alle våre kassasystemer er i samsvar med alle lovlige krav, og tilfredsstiller kravene stilt av kassasystemloven. Du kan med andre ord trygt bruke våre systemer.

Kassasystemer drevet på skyen

Eldre knappekasser er tungvinte å programmere og bruke. Disse maskinene tilbyr sjeldent integrasjon med annen maskinvare som betalingsterminal, nettbaserte regnskapsadministrasjonspaneler m.m. Derfor anbefaler vi og mange andre i som tilbyr kassasystem at systemene bruker skykraft.

Med gode skybaserte kassasystemer så kan man oppnå mange fordeler. En stor fordel er at integrasjon med annen maskinvare som er tilkoblet internett eller bluetooth kan integreres med et kassaapparat. Når alle de forskjellige maskinvarene er integrert så blir håndtering av kunder til en drøm. Summen ved betaling blir automatisk sendt fra butikkdata-terminalen til kortterminalen. Hvis kortterminalen ikke har en innebygd kvitteringsprinter, så vil kunden sin betalingsinformasjon når den er gått igjennom bli sendt tilbake til kassaapparatet som ber kvitteringsprinter om å printe ut kvittering. Alt dette skjer i løp av et par millisekunder og er helt automatisk.

Informasjon vedrørende betaling, som antall transaksjoner, hvilke kort som ble brukt, og når transaksjonen fant sted, samt varen som ble solgt, blir lagret i kassasystemet. All denne dataen kan man finne i den brukervennlige og intuitivt-designede administrasjonssiden. Denne siden er tilgjengelig på internett, og kan nåes fra hvilke som helst enhet. Dette gjør bokføring, rapportering og bedriftsplanlegging til en drøm.

Med skykraft fra PayBox, så kan du som bedriftseier overvåke din bedrift fra en solseng på Frankrikes sørkyst eller fra sofaen din hjemme.

Stasjonære kassasystemer

For store bedrifter som tilbyr salg eller tjenester fra et fast lokale, så kan det lønne seg å satse på kraftige stasjonære kassasystemer. Selv om det i dag finnes mange flotte mobile systemer, så er fortsatt et par fordeler med et stasjonært system.

For det første så er stasjonære systemer ofte tilkoblet betalingsterminal og kvitteringsprinter med ethernet kabel eller bluetooth. Dette gjør at systemet ditt ikke blir lammet hvis internettet svikter. Med betaling over reserveløsning for kort med BankAxept-teknologien så kan du fortsette å ta betalt og drive butikk som om ingenting har hendt.

I for eksempel en matbutikk, frisørsalong eller et annet sted det foregår handel fra en statisk posisjon, så kan det lønne seg med et stasjonært system.

PayBox tilbyr flotte og kraftige stasjonære kassasystemer. PayBox power er et flott kassasystem som kan håndtere stor pågang. Ved behov så kan også systemet optimaliseres og programeres så du får akkurat de funksjonalitetene og funksjonene som du trenger til din bedrift. 

pos system, kassasystem, kassasystemer, kvitteringsprinter, kassaapparat, touchskjern
PayBox Power touchskjerm

Fra bare 795 kr i måneden så vil du få et viderekommende system for din bedrift. Inklusivt i PayBox power er et backoffice system som gjør at du kan administrere din bedrift over nett. Du får også med en trådløs betalingsterminal, strekkodeleser, pengeskuff og butikkdatamaskin med kundedisplay.

Mobile kassasytemer

pos system, kassasystem, kassasystemer, kvitteringsprinter, kassaapparat, mobilt kassasystem
Vårt mobile pakketilbud

For mange små, mellomstore og nyoppstartede bedrifter så kan det å kjøpe kassasystemer være en stor kostnad. Derfor tilbyr vi i PayBox mobile kassasystemer fra bare 295 kr i mnd. For denne prisen får du tilgang til vår programvare som du kan kjøre på din Ipad. Videre så får du også låne en trådløs betalingsterminal som du kan tilkoble opp mot din Ipad. Dette er et fullverdig kassaapparat som du kan bruke for å betjene kunder i farten, eller fra et lokale.

pos system, kassasystem, kassasystemer, kvitteringsprinter, kassaapparat
PayBox Utstyrspakke

Med våre mobile kassasystemer så kan du lett drive salg fra kjøretøy, messe eller bod. Vi har også et litt viderekommende system som kan være perfekt for små, eller mellomstore bedrifter. 

Vårt pakketilbud, PayBox Utstyrspakke kan brukes som både et mobilt og stasjonært system! Hvis du for eksempel driver en kafe, liten butikk eller en liten restaurant så kan dette systemet være optimalt for deg. Hvis det trengs så kan du lett ta betalt ved bordet, mens prisinformasjon blir sendt frem og tilbake mellom betalingsterminal og kassasystemet trådløst.

Hvilket system trenger min bedrift?

Akkurat hvilke funksjonaliteter som trengs for din bedrift varier fra næringsvirksomhet til næringsvirksomhet. Derfor anbefaler vi at du tar kontakt med oss for veiledning. Vi vil hjelpe deg med å finne ut akkurat hvilke kassasystemer som passer perfekt til din bedrift.

Vi vil gjøre en faglig beregning basert på din pågang av kunder, størrelse av lokale og din næringsvirksomhet. Hvis du trenger et kraftigere og stasjonært system så kan vi også hjelpe deg med å optimalisere dette systemet så det passer perfekt til din bedrift.

Ta gjerne kontakt med oss ved å ringe oss på telefonnummeret som er tilgjengelig på toppen av siden. Hilsen oss i PayBox.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *