Kasse fra Paybox

,kassasystemer, Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem,kassasystem, betalingsterminal, kortterminal

Mange er lei av tungvinte, klønete, dyre og lite attraktive kassaapparater. Med en kasse fra Paybox derimot kan du ta farvel med kassasystemer som er en kilde til frustrasjon og irritasjon. Med våre kasser så kan du endelig oppleve kassesystemer som de flotte verktøyene de kan være. Du kan også få opplevd hvor mye våre kasser vil kunne hjelpe deg til å administrere din bedrift, og effektivt kunne ekspedere dine kunder.

Hvorfor velge en Paybox kasse

Det er mange gode grunner til å velge en Paybox kasse. I denne artikkelen får vi dessverre kun gått over noen av de viktigste grunnene, men det finnes mange flere flotte grunner og argumenter for å velge en Paybox kasse en det som blir nevnt her.

Samle maskinvaren på ett sted

Med en Paybox sin kasse så kan du samle all maskinvaren på ett sted. Dette gjør at det blir lettere å ekspedere kunder, samt mer oversiktlig for deg og dine ansatte.

Vår kasse har nemlig kvitteringsprinter og pengeskuff integrert inn i det fysiske kassaapparatet. I alle våre pakketilbud medfølger det også en betalingsterminal, alt du trenger er da kassaapparatet og betalingsterminalen, så har du et komplett POS system.

Med vår kasse-pakketilbud får du altså et flott 3-i-1 kassaapparat og en betalingsterminal, for bare 695 kr per måned!

Mulighet for ekstra funksjonalitet

Det er nesten kun fantasien som setter grenser. Hvis du har et forslag, eller det er noe du savner av funksjonalitet i vår kasse, så er det bare å spørre! Sannsynligvis så kan vi tilrettelegge kassen så den inkluderer den maskinvaren eller funksjonen som du ønsker.

Estetisk pen

uattraktive knappekasser hjelper ikke en bedrift til og holde en moderne og ren profil. Med vår kasse så slipper du å ha et kassaapparat som du skammer deg over å vise til dine kunder. Vårt kassaapparat vil du stolt kunne plassere på POS i din butikk. 

Paybox sin kasse

Våre kasser kommer i vårt pakketilbud som vi har valgt å kalle for Paybox med utstyrspakke, nettopp fordi det medfølger en komplett utstyrspakke med alt du trenger for å ha et fullverdig POS system.

Paybox med Utstyrspakke, en flott kasse med integrert pengeskuff og kvitteringsprinter innebygd i kassaapparatet. En mobil betalingsterminal medfølger selvfølgelig også. Alt dette får du for bare 695 kr per måned.

Paybox med Utstyrspakke kan selvfølgelig konfigureres med mer funksjonalitet og annen maskinvare som strekkodeskanner, eksterne touchskjermer, kjøkkenskjerm osv. Mulighetene er ubegrenset. Det er bare å ta kontakt, så kan vi hjelpe deg med å designe ditt drømme-POS system.

Kasse med backoffice

Vi synes ikke at det holder å bare tilby flotte komplette kassasystemer og kortterminaler. Derfor har vi valgt å tilby en praktisk backoffice til alle våre kunder! Dette er selvfølgelig helt kostnadsfritt, og medfølger alle våre pakketilbud.

Med backoffice fra Paybox så kan du logge deg inn på ditt private kontrollpanel på nett, der du får komplett oversikt over transaksjoner og salgsinformasjon fra din bedrift. Dette gjør at du kan overvåke, administrere og følge med på din bedrift, selv når du ikke er fysisk tilstede. Dette gjør at du kan dra på ferie, på hytten eller bli hjemme en dag, uten å være redd for å miste innsyn over din bedrift.

Nettintegrasjon

Med vår kasse, så kan vi hjelpe deg med integrasjon mot nettside eller nettbutikk. Dette vil gjøre at din kasse vil kunne dele varelager med for eksempel din nettbutikk.

Når en kunde så handler på nettbutikken din, så vil du, eller dine ansatte bli notifisert på kassaapparatet i butikk, at en vare er blitt solgt og at den skal gjøres klar til pakking og sending. Dette vil gjøre at du ikke selger mer enn du har, ved at begge utsalgsstedene deler felles lager. Videre kan du få samlet regnskapet og salgsinformasjon på ett sted.

I tillegg til integrasjon av nettbutikk, så kan vi også hjelpe deg med å sette opp bestilling på nett til din restaurant eller en kalenderfunksjon til din frisør- eller skjønnhetssalong.

Hvorfor velge Paybox

Det finnes flere gode grunner til å velge Paybox som leverandør av kassesystem og betalingsterminal. Med oss så vet du at du får kvalitet. Vi har allerede i dag mange fornøyde kunder som trygt hadde anbefalt oss. Sammenlagt så har vi også flere tiår med erfaring i bransjen, så vi kan trygt si at vi vet hva vi driver med.

Hvis du har noen spørsmål, eller kanskje bare er litt nysgjerrig på våre kasser og betalingsterminaler, så er det bare å ta kontakt med oss enten ved å trykke på chatteboblen, eller ved å ringe oss på 45907300. Vi håper på å høre fra deg. Med vennlig hilsen oss i Paybox.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *