Kasseapparater fra Paybox. Mange funksjoner til en god pris.

Kasseapparater er enheter som befinner seg ved et salgspunkt. Et kasseapparat registrer og husker salg, transaksjoner og kalkulerer helt automatisk. Det er et hav av forskjellige kasseapparater på markedet, og det er like mange variasjoner av kasser som det finnes kasseapparater. I de forskjellige variasjonene medfølger det forskjellige funksjoner, utforming, maskinvare og programvare.

Våre kasseapparater

Paybox Light

395,- Kr/ mnd
Paybox med
utstyrspakke
695,- Kr/ mnd
Paybox Power

995,- Kr/ mnd
Paybox ipad kasse kassapparater, kassaystemer, kortterminal og betalingsterminalPaybox ipad kasse kassapparater, kassaystemer, kortterminal og betalingsterminalPaybox ipad kasse kassapparater, kassaystemer, kortterminal og betalingsterminal
Med Paybox light så får du tilgang til flott Shopbox programvare og lån av mobil betalingsterminal.En flott 3-i-1 kasseapparat. Integrert i apparatet er det pengeskuff og kvitteringsprinter. Betalingsterminal medfølger også.Vårt kraftigste kasseapparat. Det medfølger betalingsterminal , Pengeskuff, kundedisplay, kvitteringsprinter og strekkodeskanner medfølger.

Vi bruker den kjente programvaren Shopbox for våre kasseapparater, les mer om de på deres nettsider. Denne programvaren gjør at våre apparater er svært brukervennlige samtidig som de har mulighet for å optimaliseres og utformes for å kunne dekke dine behov. Du kan se selv hvor lett våre kasseapparater kan oppdateres på videoen som ligger på vår artikkel om kassaapparat.

Det er dessverre ganske vanskelig å vite for bedriftseiere og -ledere hva de bør se etter når de skal anskaffe seg et nytt kasseapparat. Derfor skal vi gjøre vårt beste for å informere om hva vi synes er viktig å inkludere av funksjonalitet i kasseapparater ettersom hvilken bransje du befinner deg i.

Vi har segmentert de forskjellige bransjene som behøver kasseapparater inn i tre forskjellige segmenter. Vi inkluderer også et lite overblikk over hvilke kjernefunksjoner som burde inkluderes i de forskjellige bransjesegmentene. Under tabellen kan du se mer utdypende informasjon vedrørende de forskjellige funksjonene.

Butikk og RetailSkjønnhet og hårpleieRestaurant & Bar
Paybox ipad kasse kassapparater, kassaystemer, kortterminal og betalingsterminalkvinne som pleies av frisør, kasseapparat for frisør og skjønnhet, kasseapparat, kasseapparater fra PayboxPaybox ipad kasse kassapparater, kassaystemer, kortterminal og betalingsterminal
-Stasjonære betalingsterminaler
-Integrasjonsløsning
-Varelagertelling
-Logisk prissetting
-Kalenderfunksjon
-Diverse komponenter
-Sømløs integrasjon

Kasseapparater for Butikk og Retail

I retail og butikkbransjen er det svært viktig at man kan oppdatere priser fortløpende, spesielt hvis man har ofte salg. Med våre kasseapparater kan administratorer lett gå inn og endre priser i systemet. Her er noen andre viktige funksjoner du bør inkludere i ditt kasseapparat:

Robuste og stasjonære betalingsterminaler

Selv om mobile betalingsterminaler er blitt flotte alternative til de mer tradisjonelle stasjonære betalingsterminalene, så er fortsatt de stasjonære terminalene et tryggere alternativ til store operasjoner. Stasjonære betalingsterminaler kan integreres med nettverkskabel, noe som gjør at deres integrasjon opp mot kasseapparater blir svært robust og sterk.

Hvis for eksempel nettet går, så kan du med de fleste stasjonære terminalene ta betalt på reserveløsning. Dette gjør at du ikke trenger å være redd for å gå glipp av en betaling.

Du kan lese mer om våre betalingsterminaler og kortterminaler her

God integreringsløsning for kasseapparat

Det er svært viktig at kassesystemet har en god integreringsløsning mellom de forskjellige komponentene som sammen utgjør POS systemet. Derfor prioriterer vi å inkludere komponenter i våre pakkeløsninger som har gode og robuste integrasjoner.

Dette gjør at du lett kan overføre regningen til betalingsterminalen, ta betalt, for så at en kvittering automatisk blir printet ut. Salget lagres såklart i apparatet. Dette gjør regnskapet mye mer oversiktlig og lettere å utføre.

Varelagertellingsfunksjonalitet for kasseapparatet

En automatisk varelagertellingsfunksjonalitet vil kunne spare deg for mye tid. Når en vare blir solgt, så vil systemet automatisk kunne oppdatere varelageret. Dette gjør at varelageret blir oversiktlig, oppdatert og relevant til enhver tid.

Det vil også kunne hjelpe deg med å avdekke tyveri og tap av varer. Hvis det forekommer avvik mellom manuell varelagertelling og den automatiske så blir du klar over at det forekommer tap av varer. Da kan du iverksette tiltak for å få bukt med tyveriet/ tapet av varer.

Kasseapparater for skjønnhet og hårpleie

Mange av funksjonene som er gjeldene for butikk og retail vil også være gunstig for denne næringen. Men det finnes også en noen bransjemessige løsninger som kan gjøre hverdagen til deg og dine ansatte litt lettere.

Logisk prissetting

Det er vanskelig å standardisere et hårklipp eller setting av neglelakk. Derfor skal ikke prissettingssystemet være like firkanten som kasseapparatet. Du kan selv sette pris for timer, tjenester og produkter som er brukt under skjønnhetsseansen. Dette gjør at du kan ta betalt for det reele arbeidet som er utført og produktene som er brukt.

Kalenderfunksjon

En kalenderfunksjon vil hjelpe dere med å bedre utnytte de ansattes tid på jobb. Med denne funksjonen på ditt kasseapparat så vil du mye lettere kunne fylle opp tomrom i din og dine ansattes arbeidsdag.

Kalenderfunksjon kan også integreres opp mot en nettside. Da vil ansatte kunne booke time når dine ansatte har ledig tid.

Kasseapparat for restaurant og bar

I en travel restaurant eller bar så er det viktig at alt går på skinner! Dette hjelper vi dere med å oppnå ved å inkludere funksjoner og utforming som:

Sømløs integrering av komponenter mot kasseapparat

Med en sømløs integrasjon av komponenter opp mott ditt kasseapparat så vil din og dine arbeiders arbeidsdag bli mye lettere. Da vil dine servitører eksempelvis kunne taste inn en bestilling på sin mobile touchskjerm, matbestillinger vil automatisk bli vist på kjøkkenskjermen på kjøkkenet, mens drikkebestillingene kommer til baren. Salgsinformasjon blir selvfølgelig tilgjengelig på kasseapparatet.

Mobile og stasjonære komponenter, sammen.

På en restaurant, eller i en bar så er det viktig å utnytte de særegne gode egenskapene til forskjellige komponenter. Eksempelvis så vil mobile betalingsterminaler kunne være svært gunstig i samsvar med et fysisk og stasjonært kasseapparat. Da kan dine servitører ta betalt ved bordet til kundene.

Videre så kan det være svært gunstig å tilby servitører og bartender forskjellige POS der de kan slå inn bestillingene. Vi kan hjelpe deg med å utstyre din restaurant eller bar med både mobile og stasjonære touchskjermer.

Nettbutikk med Paybox

I 2019 og 2020 er det viktig å være på nett. Mange fysiske butikker og utsalgssteder opplever fallende etterspørsel fra kundene. Samtidig øker omsetningen til nettbutikker. Med være kasseapparater kan vi hjelpe deg med å integrere din fysiske handel opp mott netthandel og nettbestillinger. Hvis du er en restaurant så kan vi hjelpe deg med å integrere kasseapparatet opp mot et reservasjonssystem på din nettside. Da vil dine kunder kunne bestille på nett, få maten levert, eller hente, alt ettersom hva du måtte ønske.

Vi kan også hjelpe deg med å integrere kasseapparater mot nettbutikk. Da vil du kunne få delt varelager og regnskap for både fysisk- og nettbutikk.

Start salget med Paybox i dag!

Hvis du lurer på noe så er det bare å ta kontakt med oss. Vi skal gjøre vårt beste for å gi det et godt svar på din henvendelse. Med vennlig hilsen oss i Paybox.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

One thought on “Kasseapparater fra Paybox. Mange funksjoner til en god pris.

  1. Pingback: Annonse: Kassesystem, hvilket skal man velge?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *