Kortterminal, våre forskjellige terminaler.

Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem

Vi i PayBox har spesialisert oss på 3 forskjellige kortterminaler som skal dekke alle behovene til enhver bedrift. Ved å spesialisere oss på tre betalingsterminaler så kan vi påse at hver betalingsterminal som vi tilbyr våre kunder fungerer optimalt. Med å satse på noen få og gode kortterminaler så kan vi tilby deg tett oppfølging og support.

Vi kjenner våre betalingsterminaler ut og inn, så hvis du skulle være så uheldig og oppleve nedetid så kan vi bruke vår spisskompetanse på og få deg tilbake på nett igjen!

Våre leverandører

Vi har valgt å satse på en tradisjonell kortterminal-leverandør, og to utfordrere.

Nets

Den tradisjonelle aktøren av kortterminaler som vi har valgt å tilby våre kunder er Nets. Historien til Nets startet allerede helt tilbake i 1968 med grunnleggingen av PBS i danmark.

I 1972 så fusjonerte to Norske selskaper seg for å grunnlegge BBS eller (Bankenes betalingssentral).

BBS slapp i 1992 tjenesten BankAxept. BankAxept ble kjapt til norge sin standard nasjonale betalingsløsning. I Danmark så hadde PBS allerede på åttitallet sluppet en lignende løsning for sitt land, nemlig Dankort.

I 2010 så slo PBS og BBS seg sammen, navnet på det nye selskapet ble til Nets. Med Nets som leverandør er du garantert en pålitelig og sterk leverandør som du kan stole på. Med en lang historie, og lange tradisjoner i Norge og Danmark så er det få selskaper som har bedre kjennskap til kortterminal-markedet i Skandinavia.

Bambora

Bambora er en relativ ny utfordrer i bransjen, og ble grunnlagt i 2015 i Sverige. Ikke lenge etter så kom Bambora inn på det Norske markedet som en av de første store konkurrentene til Nets og Verifone som hadde et tilnærmet duopol på kortterminaler.

Bambora har i etterkant signert partnerskapsavtaler med banker og mange innenfor netthandel. Dette har gjort Bambora til en stor aktør i Norge.

Bambora ble kjøpt opp av Ingenico i 2017. Ingenico er en av verdens største aktører på kortterminal og transaksjonsteknologi. Dette har gitt Bambora stor tyngde, og har gjort at Ingenico kan optimalisere sine kortterminaler til å brukes med bambora.

Ettersom Ingenico er norges største leverandør av fysiske kortterminaler så kan det gi deg fordeler å bruke Bambora som er eid av Ingenico.

Yourpay

Yourpay ble grunnlagt i 2014 i Danmark. I følge Yourpay sine egne nettsider så skulle kortterminal-leverandøren fra starten av være en utfordrer til de store etablerte aktørene. Yourpay skulle være stemmen til små og mellomstore bedrifter som ønsker en lettvint og pålitelig kortterminal-leverandør.

Med faste transaksjonskostnader og veldig rimelige priser for leie, så har Yourpay fått en sterk stemme i kortterminal-bransjen. Et av målene til Yourpay var å fjerne det tungvinte byråkratiet og gjøre det lett å få tak i kortterminal, denne tradisjonen prøver vi å videreføre fra vår leverandør.

Våre kortterminaler

Som kort nevnt over så tilbyr 3 forskjellige betalingsterminaler til våre kunder. Disse tre betalingsterminalene tilbys med enten Bambora, Nets eller Yourpay. Noen av terminalene kan ikke tilbys med andre leverandører enn produsenten selv.

Mobile kortterminaler

En mobil kortterminal kan være helt super for mange forskjellige bedrifter. Vi starter med den åpenbare fordelen. En mobil betalingsterminal tillater deg å ta betalinger ute og på farten. Våre mobile betalingsterminaler kan kobles opp mot nettbrett eller mobiltelefon med bluetooth. Dette tillater terminalene til å bruke mobil som et mellomstopp på vei til internet.

Videre, så kan våre mobile kortterminaler tilbys i en pakkeordning med et mobilt POS-System. Med et mobilt pos-system så kan du lett holde orden i sysakene, det vil bli en drøm å gjøre bokføring og regnskap fra vårt mobile system. Det vil også bli veldig lett å taste inn priser for produkter og tjenester, for så å ta betalt med din mobile kortterminal levert av oss.

Nets ISMP trådløs terminal

Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem,kassasystem
Nets ISMP trådløs kortterminal, levert av Ingenico

Som overskriften røper, så leveres denne terminalen kun med Nets som leverandør. Dette er ikke et minus, når du med Nets slipper unna mange av de store transaksjonskostnadene som kommer med andre aktører. Med Nets betaler du kun 0.24 kr per transaksjon som er gjort med et kort som bruker BankAxept betalingsløsningen. Transaksjonsavgift for kredittkort ligger på rundt 1.99% per transaksjon.

Dette er en flott og robust kortterminal som vil vare over lang tid, videre så vil du som kunden til Nets kunne nyte godt av Nets sin nesten riksdekkende serviceordning. Hvis det skulle skje noe med din betalingsterminal fra Nets, så kan du være sikker på at hjelpen aldri er langt unna. Med Nets er det mulig å betale en lav fast pris, for å få støtte og en erstatningsterminal hvis uhelle skulle være ute.

Denne terminalen fra Nets, er også flott for bruk på en restaurant. Terminalen er selvfølgelig kompatibel med integrasjon mot våre kassasystemer. Vi kan tilby denne betalingsterminalen for 449 kr/ måned.

Miura M010 terminal fra Yourpay

Dette er en flott kortterminal som vi anbefaler hvis du driver en liten eller mellomstor bedrift med en omsetning på under 700’000 kr/ år. Denne terminalen kan også integreres mot nettbrett eller smarttelefon over Bluetooth. Dette vil gjøre at den kan arbeide sømløst opp mot et pos-system.

Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem
Miura M010 kortterminal levert av Yourpay

Videre så er disse terminalene ofte mye rimeligere enn konkurrentene sine. Vi kan blant annet tilby denne terminalen fra 0 kr og oppover. Med Yourpay så vet du hva du får, og det er et fast transaksjonsgebyr på 1.75% pr transaksjon gjeldende for både kreditt og debetkort.

Stasjonær betalingsterminal

Selv om mobile betalingsterminaler er blitt flotte alternativer til de stasjonære kortterminalene, så er ofte stasjonære betalingsterminaler det foretrukne alternativet hvis du driver salg fra et fast sted. 

IPP 350 Betalingsterminal fra Ingenico

Denne terminalen har du garantert sett før. Dette er en av norges mest brukte betalingsterminaler og er tilstede i alt fra matbutikker til barer. Dette er en robust og kraftig betalingsterminal som sjeldent svikter. Denne terminalen kan integreres mot et kassaapparat ved å bruke en nettverkskabel.

Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem,kassasystem
IPP 350 betalingsterminal fra Ingenico

Med denne terminalen så er du sikker på at transaksjonene går igjennom uten å være avhengig av bluetooth of trådløse kommunikasjonskanaler. Dette gjør blant annet at selv om nettet er nede, så kan terminalen fortsette å kommunisere med ditt pos-system.

Vi tilbyr denne terminalen med enten Bambora eller Nets som leverandør. Vår pris for utleie av terminalen er fra 299 kr/ måned.

Støtte av forskjellige bankkort

Alle våre kortterminaler støtte selvfølgelig betaling med Visa og Mastercard. Videre så kan Nets og Bambora tilby støtte for flere utenlandske kort, dette kan være en bonus hvis du har mange utenlandske kunder. Med Nets og Bambora så kan du blant annet få til avtaler for støtte av American Express, Union Pay, JCP, Diner’s Club osv.

Hvis du lurer på noe angående våre kortterminaler og andre tjenester, så er det bare å ta kontakt med oss ved å bruke vårt telefonnummer som er tilgjengelig på toppen av nettsiden.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.