Pris for kassaapparat, hvor mye koster egentlig et kassaapparat?

kassaapparat, pos, pos butikk, kassaapparat butikk, kassaapparat paybox, kassaapparat pris, hvor mye koster et kassaapparat

Hvor mye koster et kassaapparat? Hos oss i Paybox kan du få en profesjonell og statlig godkjent kassaapparat-programvare + betalingsterminal for bare 395 kr per måned! Denne programvaren kan du laste ned til din mobiltelefon, eller ditt nettbrett så er du klar til å ekspedere kunder.

kassaapparat, betalingsterminal, kortterminal, touchskjerm, ipad, kassaapparat-programvare, POS software, programvare til kassaapparat, ipad kassaapparat, kassaapparat til nettbrett
Paybox Light, vårt rimeligste pakketilbud. Alt du trenger til ditt nettbrett eller mobiltelefon for å komme i gang! For bare 395 kr per måned.

Hvis du derimot kanskje har en viderekommen bedrift og merker et høyt trykk av besøkende, så kan vi tilby Paybox med utstyrspakke. 

Dette billige, kraftige og hendige kassaapparatet kan bli ditt for bare 695 kroner per måned. Integrert inn i det fysiske kassaapparat er det en pengeskuff og en kvitteringsprinter. Altså 3-i-1. En betalingsterminal er selvfølgelig også inkludert i pakketilbudet,

Kraftige kassaapparat, med kraftig backoffice-løsning.

Hvis du allerede har en godt etablert bedrift og stiller skyhøye krav til et POS system og kassaapparat, så kan vi få deg over på skyen! Inkludert i alle våre billige kassaapparat-pakketilbud så medfølger det et kraftig Backoffice-program der du kan administrere og få full oversikt over transaksjoner i Skyen. Logg inn på ditt personlige portal i en hvilken som helst nettleser, så kan du se hva som er blitt solgt i dag, når det er solgt, og hva det selges mest av. 

Denne relevante informasjonen kan du bruke til å overvåke, øke lønnsomhet og planlegge fremtidig drift av din bedrift.

Hvorfor velge Paybox?

kassaapparat, kassesystem, kassasystem, pengeskuff, betalingsterminal, kortterminal, kvitteringsprinter
Paybox med Utstyrspakke, flott og kraftig 3-i-1 Kassaapparat til en billig penge.

Hvis prisargumentet, og billige kassaapparater ikke er nok til å overbevise deg. Så har vi mange andre gode argumenter på lager.

Vi har lang erfaring i bransjen. Sammenlagt så har Paybox sine ansatte flere tiår med erfaring i bransjen. Vår lange medfartstid i bransjen gjør at vi har en helt unik innsikt i kassaapparat-teknologi og hvordan utforme de på en mest gunstig måte. Med utforming, så mener vi integrering opp mot andre løsninger og personalisere systemene så de inneholder akkurat den funksjonaliteten som er viktig i din nisje.

Uavhengig om du driver en restaurant, bar, skjønnhetssalong eller en travel butikk så kan vi hjelpe deg med å sette opp et komplett POS system. Hvis du har strenge krav til utforming, og trenger et veldig kraftig og skreddersydd system så kan vi hjelpe deg med dette. Noen ganger så holder det ikke med kun et billig kassaapparat. Da kan vi hjelpe til med å sette opp et helt egenkomponert system med flere enheter, touchskjermer og betalingsterminaler som alle kommuniserer sammen. Hvis det er ønskelig, så får du selvfølgelig komplett oversikt over alle salg og transaksjoner på et sentralt sted, som i backoffice-løsningen.

I tillegg til å kunne tilby våre kunder flotte og billige kassaapparater med mulighet for ekstra funksjonalitet og tilrettelegging, så har vi noe av det nyeste og beste innenfor kassaapparat-verdenen. Vårt flotte programvare oppfyller alle de rettslige kravene som er definert i kassasystemlova, og er fylt opp av masse flotte funksjonaliteter som vil hjelpe deg til håndtere salg og kunder raskere og mer effektivt.

Funksjonalitet i våre kassaapparater

I tillegg til alle basisfunksjonene som du kan forvente deg av et moderne kassaapparat, så har vi valgt å inkludere masse flotte tilleggsfunksjoner i våre billige kassaapparater. Blant funksjonalitet som medfølger som standard, og ekstra-funksjoner som vi kan legge til så har våre billige kassaapparater:

Sømløs integrasjon mot maskinvare:

Våre flotte og billige kassaapparater kan selvfølgelig knyttes opp mot en betalingsterminal. De kan også knyttes opp mot kvitteringsprinter, kjøkkenskjerm og andre touchskjermer så de automatisk kommuniserer med hverandre. I praksis vil det si at når kunden ønsker å betale. Så kan du ved et trykk av en knapp kunne sende prisen til kortterminalen. Når kunden har betalt, så vil kvittering automatisk printes ut.

Dette kan bygges videre på, og andre skjermer som en i baren og en i kjøkkenet kan også integreres med ditt nye billige kassaapparat. Når en servitør i din restaurant taster inn en bestilling, så vil drikkebestillinger helt automatisk kunne sendes til baren, og matbestillinger til kjøkkenet.

Integrasjon av nettbutikk:

Fremtiden i detaljhandel er på nett! Det er ihvertfall der det har vært mest vekst de siste årene. For å ta del i veksten, så kan vi hjelpe deg med å integrere en nettbutikk mot våre kassaapparater. Kassaapparatet vil da ikke diskriminere mot kunder som handler på nett, de vil kunne bli behandlet likedan. Når en kunde kjøper et produkt på din nettside, så vil ditt sentrale varelager bli oppdatert på kassaapparatet.

Automatisk varelagertelling:

Våre billige kassaapparater vil kunne automatisk oppdatere ditt varelager når et produkt kjøpes i butikk, eller på nett. Når det blir for få enheter igjen av et gitt produkt, så vil kassaapparatet automatisk kunne varsle deg.

Denne funksjonaliteten vil også kunne gjøre det lettere å avdekke tyveri og tap av produkter. Ved manuell varelagertelling så vil du kunne sammenligne dine funn opp mot kassaapparatet sin automatiske varelagertelling-funksjon. Da vil du lett kunne se eventuelle avvik.

Bestilling på nett:

Uavhengig om du driver en restaurant, eller kanskje en skjønnhetssalong. Så kan vi hjelpe deg med å tilrettelegge for nettbestilling. Dette vil gjøre at dine kunder kan booke time, eller bestille et produkt på nett. De kan så få gitt produkt levert hjem av dere eller hente på din restaurant. Hvis du driver en skjønnhetssalong derimot, så kan kundene få oversikt over når dere har ledig time, og booke time online. 

Paybox – en leverandør du kan stole på!

Vi gjør alt for å kunne hjelpe våre kunder. Hvis du lurer på noe angående våre kassaapparater, pakketilbud eller betalingsterminaler så er det bare å spørre. Hvis du ønsker ekstra funksjonalitet eller et skreddersydd POS system. Da er sjansene svært høye for at vi kan oppfylle dine ønsker. Ta kontakt med oss ved å trykke på chatteboblen nederst på siden Du kan også ringe oss på 45907300. Vi skal gjøre vårt beste for å besvare ditt spørsmål. Med vennlig hilsen oss i Paybox.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *