Riktig kassaapparat får du hos Paybox – Fra 295 / mnd

kassaapparat, betalingsterminal, kortleser, pos system, pos, servitør, illustrasjonsbilde

Hvis du sliter med å velge riktig kassaapparat, så er du kommet til riktig sted! I dagens artikkel skal vi i Paybox hjelpe deg med å velge riktig kassaapparat for dine og din bedrifts behov.

Før var valget ganske lett. Da var det kun knappekasser som gjalt av den enkle grunn at det var det eneste som eksisterte på markedet. Spørsmålet man måtte stille seg da var simpelthen hvor mange knapper ønsker jeg på min kasse? En knapp eller flere knapper brukt i samspill kunne sammen utgjøre forskjellige funksjoner eller være hurtigtaster for å legge til forskjellige produkter til utsjekk.

Nå er situasjonen ganske annerledes.Nå finnes det kassaapparater i alle slags formater og størrelser med forskjellige funksjonaliteter som skal reflektere gitte næringsvirksomheter og bedriftsmessige behov.

Med større utvalg og muligheter kommer også risikoen til å ikke helt vite hva som vil gagne sin bedrift mest. Kjøp eller leie av et kassaapparat er en langsiktig investering da det ofte medfølger høye engangskostnader eller bindingstid. Derfor er det viktig å finne et kassaapparat som man kan være fornøyd med i lang tid fremover. Men frykt ikke, vi hjelper deg til å finne det perfekte kassaapparatet akkurat for deg og din bedrift.

Forskjellige typer kassaapparat

Som sagt, så finnes det svært mange forskjellige typer kassaapparat til vidt forskjellige behov. Derfor har vi kategorisert de til tre kategorier, dette gjør det forhåpentligvis litt mer oversiktlig for deg for å velge riktig kassaapparat.

Kassaapparat-Programvare

Dette er alternativet for deg som liker å gjøre det selv. Med dette alternativet kan du simpelthen laste ned kassaapparat-programvaren på ditt eget nettbrett, datamaskin eller mobiltelefon. 

Dette alternativet kan være svært gunstig for nyoppstardede bedrifter med et trangt budsjett. Ulempen med dette alternativet er at det kan forekomme feil hvis man setter det opp på egenhånd. Derfor kan vi i Paybox bistå deg med installasjon hvis du velger å leie kassaapparat-programvare fra oss.

Mobil

Hvis du ønsker fleksibiliteten som et mobilt kassaapparat kan medbringe så er dette alternativet for deg. Dette kan være et tryggere alternativ ettersom at du slipper å laste ned og programmere programvaren på egenhånd.

Med dette valgalternativet så kommer programvaren forhåndsinstallert på et nettbrett. Alt du trenger å gjøre da er og koble til betalingsterminalen med bluetooth så er du klar til å ekspedere kunder.

Dette kan være riktig kassaapparat for deg som driver salg på messer, i boder eller fra et kjøretøy. Med et mobilt kassaapparat kan du ta med deg kassasystemet ditt hvorhen du reiser. Alt du trenger for å betjene kunder er en internett tilgang så er du klar.

Stasjonær 

Hvis du liker full stabilitet og høy ytelse, og ikke har noe imot å investere litt mer i et robust og kraftig kassaapparat så er dette sannsynligvis det rette alternativet for deg. I noen tilfeller så vil det være nærmest et krav om å ha et stasjonært kassaapparat.

Hvis du ønsker et avansert system som mange kan bruke samtidig, som for eksempel i en restaurant eller i en butikk med mange POS (point of sale) så er det svært gunstig med et stasjonært kassaapparat. Med stasjonær butikkdata så vil du kunne få tilgang til et sentralt servicepunkt som andre enheter kan koble seg til.

I praksis kan dette være for eksempel være i en restaurant. Se for deg at du til enhver tid har 5 servitører, 2 bartendere og 3 kokker på jobb. Servitørene vil kunne bruke din stasjonære kassaapparat eller mobile touchskjermer som er koblet opp mot apparatet. Bartenderne derimot kan få sitt eget kassaapparat i baren som kommuniserer med servitørene sin. Kokkene vil utvilsomt trenge en kjøkkenskjerm. Alle disse kassaapparatene og kjøkkenskjermen vil kunne kommunisere sammen.

Dette vil gjøre at servitører kan taste inn bestillinger på kassaapparatet eller på sine touchskjermer. Matbestillingene blir så automatisk sendt til kjøkkenskjermen, og drikkebestillingene til bartenderne sin barterminal.

Lignende oppsett vil kunne bli laget for forskjellige næringsvirksomheter ved behov. Hvis du ønsker et system som ikke kan bli dekket med en simpel betalingsterminal og et kassaapparat, så kan vi i Paybox hjelpe deg med å sette opp et slikt system.

Velg riktig tilbehør

I et POS, (point of sale) så inngår det mye mer enn kun et kassaapparat. Et POS er kun like kraftig og sterkt som sin svakeste del. Derfor har vi flotte pakketilbud der alt du trenger av maskinvare medfølger. 

Hva du trenger at tilbehør varierer etter hva slags bedrift du driver. 

Restaurant

Her vil det være lurt med et stasjonært kassaapparat i samsvar med mobile touchskjermer, og mobile betalingsterminaler som fasiliteter betaling ved bord. Videre så er det lurt å ha en kjøkkenskjerm.

Bar

I en bar uten tilknyttet restaurant trenger man i utgangspunktet kun en stasjonær betalingsterminal og et stasjonært kassaapparat.

Butikk

I en butikk vil du trenge en stasjonær betalingsterminal, pengeskuff, et stasjonært kassaapparat, vareskanner og en kvitteringsprinter. Denne listen gjelder per POS du har i din butikk, altså du må gange dette med antall “kasser” som du ønsker i din butikk.

Våre kassaapparat

Vi har tre forskjellige pakketilbud som inkluderer det du trenger uavhengig om du kun ønsker programvare, en mobil eller et stasjonært kassaapparat.

Typer kassaapparat Paybox Light Paybox Utstyrspakke Paybox Power
Kassaapparat, betalingsterminal, kassasystem, pos system, programvare, kassaapparat programvare, programvare til kassaapparat Kassaapparat, betalingsterminal, kassasystem, pos system, programvare, stasjonær kassaapparat, kraftig pos, kraftig kassaapparat Kassaapparat, betalingsterminal, kassasystem, pos system, programvare, kassaapparat med touch, touchskjerm, kraftig kassaapparat
Type kassaapparat Programvare til din enhet. Et smart 3-1 kassaapparat med touch. En tynn, kraftig og estetisk pen touchskjerm.
Pris 295,- / mnd 595,- / mnd 795,- / mnd
Betalingsterminal Inkl. trådløs betalingsterminal Inkl. trådløs betalingsterminal Inkl. trådløs betalingsterminal
Backoffice Inkludert Inkludert Inkludert
Kvitteringsprinter Ikke inkludert Innebygd i kassaapparat Medfølger
Strekkodeleser Ikke inkludert Ikke inkludert Inkludert
Kundedisplay Ikke inkludert Ikke inkludert Inkludert
Våre pakketilbud kan oppgraderes med stasjonær betalingsterminal og annen nødvendig maskinvare.

Hvis du ønsker hjelp til å velge, eller lurer på noe angående våre betalingsterminaler eller kassaapparater så er det bare å ta kontakt. Mvh oss i Paybox.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *