Paybox butikkdata med integrert WooCommerce nettbutikk.

butikkdata, salgssted, paybox butikkdata og pos system

Paybox er en stolt distributør av gode butikkdata-løsninger som er designet og utformet for moderne salg og bokføring. Opplev kraften av Paybox sine løsninger som fasiliterer lynrask og sømløs kommunikasjon mellom dine forskjellige salgskanaler gjennom vår skyløsning.

Uavhengig av om din kunde velger å handle i din fysiske butikk, eller på din nettbutikk så vil kunden få en flott og personalisert opplevelse. Vår integrering av fysisk og nett-handel sprenger grensene for den tradisjonell handel på nett og butikk. Med vår butikkdataløsning så trenger ikke kunden å velge mellom nett eller butikk handel, det blir bare handel.

Med butikkdata fra Paybox så vil din kunde garantert få en flott handleopplevelse helt uavhengig om hvilken kanal han velger å bruke. Kjøp fra nett blir notert på ditt POS-System i butikk, så dine ansatte enkelt kan gjøre klart produktet til levering eller henting. Og ikke nok med det, alle transaksjoner og bestillinger fra nett vil bli lett tilgjengelig for rapportering og bokføring sammen med dine fysiske salg.

Butikkdata for alle nisjer!

Helt uavhengig om du driver frisørsalong, byens største matbutikk eller jordbærsalg på en parkeringsplass så har vi løsningen for deg. Våre butikkdataløsninger er optimaliserbart til nesten alle næringsvirksomheter.

For å hjelpe deg med å få en god forståelse for hva som kan være viktig å inkludere i din nye butikkdata fra Paybox, så har jeg delt inn næringsvirksomhetene inn i 5 kategorierer. Hver kategori inkluderer viktige elementer og løsninger som er lurt og ha med.

Restaurant

Restaurantbransjen er krevende nok som den er. Derfor er det viktig å ha en flott butikkdata som jobber med dere, og ikke imot dere. Vi i Paybox vet hvor avhengig en restaurant er av å ha en dynamisk og kraftig butikkdataløsning til en konkurransedyktig pris. Nesten alle suksessfulle restauranter har en ting til felles, og det er et pålitelig og kraftig POS-System som man kan stole på.

Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem,kassasystem
Vi har gode butikkdataer som er fullintegrert med betalingsløsninger.

Vi har tatt tradisjonelle butikkdataer til det neste nivået og gjort de om til fullverdige POS-Systemer. Våre POS-Systemer er ypperlig for bruk i restaurant fordi vi har integrert alt av maskinvare og komponenter som trengs for betaling og bokføring mot systemet. Med dette så kan kviteringsmaskiner, kortlesere, kjøkkenskjermer og berøringsskjermer samarbeide og kommunisere med hverandre autonomt.

Offline funksjonalitet

Selv om skyteknologi bringer mange fordeler, så er det ikke alltid at internettet er like samarbeidsvillig. Noen ganger så kan det være feil fra internettleverandøren sin side, eller uvær som har blåst over en strømmast. Derfor tilbyr vi systemer med gode offline funksjonaliteter. Det er lite som irriterer en kunde eller servitør mer enn å bli holdt igjen grunnet en betaling som ikke kan bli ferdigbehandlet grunnet at nettet er nede.

Med oss så får du en god butikkdata som kan jobbe, selv når nettet svikter. Vi tilbyr også betalingsterminaler som kan ta betaling med reserveløsning. Dette sikrer deg inntekter selv når internettet svikter. Med betaling på reserveløsning så kan du alltid ta betalt fra gjester som betaler med BankAxept.

Kjøkkenskjerm

Enhver restaurant med selvrespekt har i dag en kjøkkenskjerm. Dessverre så finnes det mange restauranter med tunge og gamle kjøkkenskjermløsninger. Vi tilbyr en flott kjøkkenskjermløsning som er fullt integrerbart mot butikkdata. Det vil gjøre at bestillinger automatisk kommer opp på skjermen på kjøkkenet. Tid fra bestillingen er kommet inn vil også bli vist ved siden av selve betalingsinformasjonen, dette vil hjelpe dere med å holde tilfredstillende leveringstider.

Vi kan også integrere deres kjøkkenskjerm mot nettside, så bestillinger gjort i deres nettbutikk automatisk blir vist på kjøkkenskjermen på kjøkkenet.

Gode betalingsløsninger

For å sikre både servitør og gjest en god opplevelse, så er det helt essensielt at alt av betalingssystemer er pålitelig og funker optimalt. Derfor leverer vi integrerbare betalingsterminaler som kan jobbe sømløst mot deres butikkdata. Dette vil gjøre at regningen blir overført til betalingsterminal helt smertefritt ved oppgjør. Dette vil sikre gjesten en god avsluttning på vedkommendes restaurantbesøk.

Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem,kassasystem
Vi leverer flotte integrerbare betalingsterminaler fra kvalitetsleverandøren Ingenico.

Gode butikkdata-verktøy

Alle restauranteiere vet hvor viktig det er med gode nyttige verktøysfunksjoner som gjør det lett å drive administrativt arbeid. Dette er viktig for både bedriftseier, manager og servitør. For personer i lederstillinger så er det viktig å kunne bruke butikkdata til å produsere salgsrapporter, drive bokføring og endre/ legge til varer. Mens for servitører er det viktig å kunne dele opp regninger, flytte bestillinger osv. Med butikkdata fra oss så vil du få gode og brukervennlige verktøy på ditt system.

Butikkdata for bar

For bar virksomhet er det mange funksjoner som er like som for restaurant. Det som kanskje skiller seg mest er travelhet. Kveldstid i helger er ofte veldig travle dager for en bar, og da gjelder det å ha en butikkdata som kan håndtere det økte trykket.

Skalerbart system

Med et skalerbart system, så mener vi en butikkdata som vil kunne fungere like bra på en rolig søndagskveld som på en travel lørdag. Derfor vil vi anbefale et robust stasjonært system som ikke svikter selv på en travel lørdag.

Hurtigtaster

Når det er på det travleste, så er det viktig å ha gode hurtigknapper som tillater bartendere å legge til varer. Med vår butikkdata så er det enkelt å se hva dere selger mest av, og legge til hurtigtaster for å raskt kunne betjene gjester.

Butikk & Handel

Skalerbart system

I butikk så er det ofte vanskelig å forutse hvor stort trykk man vil oppleve av kunder. Derfor er det viktig med et kraftig og robust system som vil kunne håndtere raske oppgjør med gode bokføringsmuligheter. Derfor har vi gode mobile og stasjonære butikkdataløsninger som passer ypperlig for både store og små handelsvirksomheter.

Fysisk og på nett

Med en butikkdata fra Paybox så er kunden garantert en god opplevelse uavhengig av plattform og salgskanal. Vår butikkdata vil kunne lagre, bokføre og behandle salg som er gjort på nett og i butikk. Dette vil gjøre det lett for dere å kunne gjøre klare produkter for henting eller sending fra fysisk butikk. Videre så vil det gjøre bokføring og salgsrapportering til en drøm med automatisk genererte X, Z og salgsrapporter som opprettholder alle kravene som er stilt i den nye kassasystem loven.

Pos,kassasystem,kassasystemer,kasse,ipad kasse,ipadkasse,ipad pos, kassasystem ipad, enkel, lettvint, brukervennlig, kasse, kassasystemer,kassasystem,nettbutikk,nettbutikker,nettbutikk-kasse, enkelt kassesystem, paybox, shopbox, nets, betalingsterminal,bankterminal,kortterminal,pos terminal, butikkdata, butikksystemer, butikksystem,kassasystem
Vår nettbutikkløsninger jobber sømløst mot din butikkdata!

Integrering av maskinvare

Med en butikkdata fra oss, så kan du være sikker på at alt av maskinvare og komponenter jobber sømløst opp mot databutikken. I praksis vil det si at kvitteringer blir automatisk utskrevet ved betaling, og at priser blir sendt til betalingsterminaler.

Skjønnhet & Velvære

Bestilling på nett

Mange kunder liker å kunne planlegge sine frisør, spa og neglebehandling-timer på nett. Med vår butikkdata så kan kunden bestille og betale for timer hos dere.

Logisk prising

Det kan ofte være komplisert å finne gode og logiske metoder på og ta betalt for skjønnhet og velvære. Derfor kan vi tilby en butikkdata hvor du lett kan legge til forskjellige tjenester som hår-extension, klipp og vask. Totalprisen blir så regnet ut, og kunden vil få en god og oversiktlig kvittering som beskriver prisene for de forskjellige tjenestene og produktene.

Mobile bedrifter, og små/ mellomstore bedrifter

Ofte så trenger man ikke de dyreste og mest kraftige løsningene. Derfor har vi gode mobile butikkdataer som du kan bruke hvis du driver salg fra kjøretøy, ute eller på messer. Med Paybox Light så får du en flott og fullverdig butikkdata som drives fra et nettbrett. Butikkdataen er selvfølgelig integrert med betalingsterminal. Dette vil gjøre det lett å drive salg på farten.

Paybox light fungerer også for nyoppstartede bedrifter, eller små salgssteder som en nabolagsbutikk eller en kafe. Du kan selvfølgelig også lett produsere X, Z og salgsrapporter på nettbrettet.

Hvis du lurer på noe angående våre butikkdataer eller tjenester, ta gjerne kontakt med oss. Vi har telefonnummer tilgjengelig på toppen av siden.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *